Avanturistički hedonisti, vizualni pripovjedači, ljubitelji planinarenja, putovanja, dobre hrane i još bolje kapljice!

Upoznaj tim Under Dreamskies portala

Mija Dropuljić

owner & editor in chief

Kontakt: mija.dropuljic@gmail.com

Ova strastvena planinarka i ljubiteljica putovanja je diplomirana novinarka s preko 15 godina iskustva u vodećim hrvatskim digitalnim medijima. 

Karijeru je započela kao lifestyle novinarka unutar medijske korporacije Styria Media Group gdje 2014. postaje izvršna urednica Budi.IN portala. U nove novinarske avanture kreće 2017. kada kao glavna urednica preuzima vodstvo portala www.fashion.hr. Nakon što završava edukaciju za specijalista za internetski marketing na Otvorenom učilištu Algebra novo znanje i iskustvo stječe u Polleo Sportu kao marketing i development manager i u agenciji Kreativna poslovna rješenja kao content marketing executive. Krajem 2019. mijenja užurbani Zagreb za nešto smireniju Rijeku gdje otvara obrt CORKA MEDIA i svoje znanje, vještine, ljubav i strast potpuno posvećuje portalu Under Dreamskies.

Kada ne tipka, slaže fotke ili montira video, boravi u šumi, lupa žigove na nekom vrhu, istražuje nove destinacije i slaže idući plan puta (omiljena aktivnost).

Iris Hazler Šanko

editor & project manager

Kontakt: irishazler@gmail.com

Ljubiteljica putovanja, dobre hrane i još boljeg piva s više od 15 godina iskustva rada u najvećim medijskim kućama u Hrvatskoj.

Karijeru je započela kao novinarka lifestyle portala Budi.IN unutar medijske korporacije Styria Media Group, a nakon manje od tri godine postaje glavna urednica. Svijet glamura nakratko je zamijenila zabavnom medijskom scenom kao novinarka na Tportalu, a zatim je isprobala agencijski život u firmi Omega Media. Ljubav prema novinarstvu je ipak nadjačala te se vratila u lifestyle vode u medijsku korporaciju Hanza Media. Dvije godine je radila za portal Stoposto.hr, a zatim je odlučila proširiti vidike uz prodajni sektor te radila kao producentica multimedijalnog sadržaja za neke od najvećih klijenata u regiji. Od pisanja native tekstova, preko sponzoriranih sadržaja i više od 10 godina iskustva u korporacijama, odlučila se za pokretanje vlastitog obrta GLADDENOVA MEDIA. Danas uspješno surađuje s nekoliko medijskih kuća, ali glavni fokus joj je na iskonskoj strasti – portalu Under Dreamskies.

Iako ima dugogodišnja iskustva kao novinarka, još je duže ljubiteljica putovanja. Prvi let je odradila s dvije godine, a danas obožava istraživati nove destinacije te njihovu gastronomsku i pivsku ponudu! Na portalu službeno novinarka i project managerica, a neslužbeno lektorica i sales manager!

Kada ne tipka, istražuje nove destinacije, ali i modele tenisica te proučava novitete iz svijeta tehnologije.

Domagoj Šanko

journalist

Kontakt: domagoj.sanko@gmail.com

Apsolutni zaljubljenik u putovanja i hranu u duši te ekonomist po struci.

Zahvaljujući svom dugogodišnjem radu i iskustvu u turističkoj industriji i agencijskom poslovanju, glavni je savjetnik s insajderskim trikovima za organizaciju, planiranja te, pošto je geek za geografiju, štreberska istraživanja destinacija! Na portalu službeno novinar, neslužbeno destination advisor.

Kada ne tipka, planira putovanja za idućih sedam godina, istražuje i osobno priprema najfinije svjetske delicije i gleda previše videa s mačkama.