Po prvi put sam bila na glampingu u Sloveniji gdje sam provela jedan vikend u drvenim kućicama na drveću usred šume, a poseban doživljaj je bilo navečer uživati u drvenoj kadi s toplom vodom. Glamping je pravi doživljaj. Ovih dana je otvoreno luksuzno glamping selo u samom srcu Zagorja i jedino što mogu reći jest: “Može li me netko teleportirati?”.

Novi Glamping Village nudi 36 modernih mobilnih jedinica, wellness, whirlpool, saune i sobe za masažu. Investicija vrijedna tri milijuna eura, realizirana je u suradnji s austrijskim partnerom Gebetsroitherom.

terme_tuhelj_glamping
terme_tuhelj_glamping

„Glamping nudi novi sadržaj s pet zvjezdica, jedini takav u kontinentalnoj Hrvatskoj, u Zagorju, u kojem baš na takvim projektima gradimo kontinentalni turizam“, rekao je Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije te dodao kako živimo u izazovnim vremenima u kojima je pandemija napravila velike gospodarske probleme, ali srećom, u Termama Tuhelj ne priznaju nikakve prepreke do zacrtanog cilja.

Suvremeni glamping resort Terma Tuhelj sjajna je nadogradnja na kamp Vita, prvi kamp s pet zvjezdica u kontinentalnoj Hrvatskoj, otvoren prošlog ljeta. Svi sadržaji kampa, ali i atrakcije u Termama Tuhelj – od Svijeta sauna, preko bogate wellness ponude do Vodenog planeta s bazenima i adrenalinskim toboganima – na raspolaganju su gostima Glamping Villagea.

terme_tuhelj_glamping
terme_tuhelj_glamping

Glamurozno kampiranje, posljednjih godina globalan je trend i savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora. No, u ovoj priči iz Hrvatskog zagorja upravo je lokalno adut koji čini razliku. Naime, svaka kućica nosi ime poznatog zagorskog lokaliteta, kao i preporuke za znamenitosti koje u Krapinsko-zagorskoj županiji vrijedi posjetiti, a u Glamping Villageu servira se i – lokalni doručak u košarici. Doručak će se priprema prema željama gosta, koji će svoju košaricu punu lokalnih i svježe uzgojenih namirnica svako jutro dobiti u svojoj kućici.

Priroda, lokalni specijaliteti, wellness i sportske aktivnosti – luksuzni Glamping Village ima sve adute da postane novo hit mjesto.

U potrazi si za još nekim fora mjestom?

—> Mjesto o kojem maštam: Novi boutique kamp Bunja u Supetru na Braču

—> Tko ne bi htio prespavati u ovom legendarnom žutom dvorcu?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *