Treba ti cool novi hobi, a ništa te ne privlači? Oduvijek želiš naučiti variti pivo, ali ne znaš otkud početi? Baviš se kućnim pivarstvom, ali volio bi produbiti svoje znanje i učiti od nagrađivanog kolege? Ili se samo želiš družiti s istomišljenicima dok varite jedan fini Oatmeal Stout? Ako živiš u Rijeci ili njenoj blizini, a pravi si pivoljubac, nemaš što pretjerano više razmišljati – zapiši se za Radionicu kućnog pivarstva by Brewtiga.

Idući vikend, točnije u subotu 21. i nedjelju 22. studenog od 10 do 16 sati u podrumu poznate The Beertije u organizaciji Brewtige uz sponzorstvo Brewshopa.hr i pod stručnim vodstvom nagrađivanog riječkog homebrewera Gorana Bonete vari se pravo pravcato pivo koje će polaznici po završetku procesa dobiti na kućnu adresu s personaliziranim etiketama taman pred Božić – zaista originalan poklon, nazdraviti s bližnjima vlastitim pivom.

Varit će se Oatmeal Stout, savršen tamni zimski pivski stil s dodatkom zobenih pahuljica. Svi polaznici će biti aktivno uključeni u svaki dio procesa, te sa sobom ponijeti vrijedno znanje s kojim mogu lako započeti svoju kućnopivarsku karijeru.

Cijena radionice je 150 kuna, a ulaznice dostupne isključivo preko Brewtiga Webshopa.

Budući da su se ulaznice za originalni datum 22.11. rasprodale brzinom svjetlosti, dodan je još jedan termin subotu 21. Studenog.

Radionica je otvorena za SVE: mlade (iznad 18!) i stare, muškarce i žene, iskusne i skroz neiskusne – bitna je samo želja za učenjem i ljubav prema pivu! Mjesta su strogo ograničena zbog epidemioloških mjera na 15 polaznika po grupi.

FOTO: Unsplash

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *