Super Mario i njegova šarolika ekipa obilježila je djetinjstvo brojnih generacija. Sjećam se trenutka kada sam u rukama kao klinka držala svoj prvi Nintendo. Sjećam se žuljeva koje sam imala na palčevima igrajući do sitnih noćnih sati avanture Super Marija. Onda je stigao Super Nintendo. Danas avanture jednog od najpoznatijih likova gaminga igram na Nintendo Switchu. No, zamisli da možeš doslovno ući u svijet Super Marija? 

To ćeš za par mjeseci i moći. Nintendo službeno 4. veljače 2021. otvara svoj prvi veliki tematski park u Japanu naziva Super Nintendo World koji je u potpunosti izrađen prema motivima igara ovog gaming giganta. 

Nije novost da se otvara ovaj tematski park na kojem Nintendo i Universal rade već punih šest godina. Naravno, plan je nakon Osake otvoriti park i u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Naravno, očekivano park sadržava najviše motiva iz serijala Super Mario, jedne od najpoznatijih i najprodavanijih igara ikad. 

Možda trenutno ne možemo putovati u daleki Japan, no to ne znači da u svoje planove nećemo uvrstiti i posjet Super Nintendo World tematskom parku.

FOTO: Unsplash