Već osam godina najpoznatiji hrvatski brend plaža za pse Monty’s Dog Beach atrakcija je za domaće stanovnike i brojne turiste koji dolaze na jadranske destinacije zbog ove mediteranske oaze za pse i njihove vlasnike. Nakon Crikvenice i Raba Monty’s Dog Beach ovo ljeto širi se na globalno tržište otvarajući atraktivne plaže za četveronožne ljubimce u Portorožu i Los Angelesu. 

Otvaranjem Monty’s Dog Beach koncepta u Sloveniji i Kaliforniji supružnici Montanari-Knez, Igor i Ruby, ističu kako su ponosni na prepoznati rad i trud od dugogodišnjih gostiju koji se uvijek vraćaju na destinaciju te im daju motivaciju za nove poduzetničke pothvate: 

“Dobivanje koncesije u Long Beachu za Monty’s Dog Beach je presedan te sam neizmjerno ponosan da možemo reći kako smo prvi Hrvati s ovakvim konceptom beach bara u Kaliforniji. Monty’s Dog Beach Los Angeles nalazi se na plaži s predivnom pješčanom terasom, velikim ugostiteljskim objektom i ogromnim parkingom s 800 parkirnih mjesta”, ističe Igor Montanari-Knez. 

montys_dog_beach

Paralelno uz otvaranje beach bara u dalekoj Kaliforniji sprema se rezanje vrpce u Portorožu.

“Kako na naše plaže u Crikvenici i Rabu dolaze brojni gosti iz Slovenije sa svojim ljubimcima došli smo na ideju širenja pa će i Slovenija dobiti svoj Monty’s Dog Beach koji ni po čemu neće zaostajati za već postojećim. Cilj nam je iz godine u godinu rasti i razvijati poslovanje te kvalitetu usluge”, govori Ruby Montanari-Knez, koja je ujedno zadužena za vođenje objekata i osmišljavanje autentične ponude za ljubitelje pasa koja se proširuje svakoga ljeta. 

Osim što četveronožni ljubimci mogu uživati u psećem pivu, prirodnom sladoledu i ostalim psećim poslasticama te aktivnostima na plaži u psećem parku, tijekom srpnja i kolovoza Monty’s Dog Beach predstavlja jedinstveni koncept psećeg kina na plaži nazvanom Pawesome Summer Cinema spajajući jednostavnost mediteranskog načina života s inovativnošću. 

Monty’s Dog Beach prvi je postavio standarde ugostiteljske kvalitete na našoj obali koji psima i vlasnicima pruža pseću plažu koja postaje simbol Jadrana, a širenjem na globalno tržište domaći brend kreće u osvajanje svijeta. 

montys_dog_beach

Više informacija o ponudi beach barova i novostima brenda možeš saznati na Monty’s službenim stranicama.

FOTO: PR

psece_plaze
road_trip_pas