U World Traveler’s Baru se okupljaju svi Putoholičari i oni koji su na dobrom putu da to postanu, jednom mjesečno i uvijek na drugoj lokaciji (jer, logično, njih mjesto nikad ne drži duže), priča se o putovanjima o kojima sanjamo, saznajemo o novim destinacijama, upijamo priče iskusnih svjetskih putnika i na trenutak se iz Rijeke selimo u neku daleku, drugačiju zemlju. Naime, prvi put u Rijeci imaš priliku družiti se na seriji putopisnih evenata pod nazivom World Traveler’s Bar, a prvi će se održati u utorak 26.11. u 19h u Three Monkeys baru u Rijeci.

Moj omiljeni putoholičarski par donosi priču iz jedne od najzatvorenijih i najmisterioznijih zemalja na svijetu – Sjeverne Koreje. Saznat ćeš kako izgleda boraviti u zemlji u kojoj je Biblija i religija zabranjena, a marihuana dozvoljena, što to moraš znati ako se poželiš fotografirati uz jedan od bezbroj spomenika velikog vođe Kim Jong Una i bi li imao pravo na auto da živiš u Sjevernoj Koreji.

Iva i Branko su spojili svoju ljubav prema putovanjima s ljubavlju prema sportu i u Pjongjangu su trčali pred 50.000 odlično sinkroniziranih navijača – kadrovi od kojih ćeš se sigurno naježiti.

Ulaz je slobodan, ponesite puno dobre volje i poneko dobro pitanje, putovnica ti ovoga puta ne treba. Iako, ćeš nakon predavanja vrlo brzo poželjeti imati ju u ruci na putu prema nekoj od azijskih destinacija. 

Osiguraj svoje mjesto i prijavi se putem linka: