Jedna od popularnih grupnih igara, laser tag, napokon je stigla u Zagreb, točnije laser tag dvorana je otvorena u siječnju 2020. u sklopu Karting Arene na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 25. A prostor je impresivan – prostire se na 450 kvadrata, a uređena je u stilu svemirskog broda.

Što je zapravo laser tag?

Laser tag se u svijetu ubraja među popularnije igre, no u Hrvatskoj je još poprilična novost. Možemo ga usporediti s paintballom, no ovdje se umjesto kuglica koriste infracrveni laser. Pogođeni igrač putem vibracije na prsluku, uz naravno zvučne efekte, osjeća svaki pogodak. Uz to je igra pomno praćena te računalo registrira svaki pogodak. Ukratko, nema varanja. Laser tag je uz to zanimljiv jer su dvorane posebno osvijetljene i predstavljaju pravi vizualni doživljaj. Ovu zabavnu igru mogu podjednako igrati i djeca i odrasli.

laser_tag_zagreb

Kako se kreću cijene laser tag dvorane u Zagrebu?

Postoje tri paketa, onaj od 40 kn po igraču, 100 kn po igraču i 150 kn po igraču. U sklopu najjeftinijeg paketa moguće je igrati solo ili u timu u trajanju od 10 minuta. Po cijeni od 100 kn dobivaš tri laser igre u trajanju od 30 minuta (3×10 min), a u cijenu od 150 kn uključene su također tri igre u trajanju od 30 minuta (3×10 min), no moguće je rezervirati termin koji podrazumijeva i ekskluzivnu rezervaciju dvorane. U sklopu prva dva paketa igraš s drugim igračima, ali može se dogoditi da tvoja ekipa bude jedina na terenu. Sva tri paketa uključuju, naravno, briefing s instrukcijama i potrebnu opremu. 

Laser tag dvorana otvorena je od 16h do 23h svakog radnog dana, dok za vikend radi od 9h do 23h.

Paintball se u Hrvatskoj pokazao kao veoma popularna igra, tako da vjerujem da će laser tag pronaći svoje vjerne obožavatelje. Sve dodatne informacije možeš naći na njihovoj službenoj stranici

Foto: PR