Booking.com ti nastavlja olakšavati istraživanje svijeta (i činiti ga pristupačnijim) uz Black Friday ponude koje obuhvaćaju smještajne objekte i atrakcije te pomažu povezati milijune putnika s nezaboravnim iskustvima putovanja.

Uz Novu godinu na vidiku putnici se u mislima okreću svojem prvom putovanju u 2024. godini. Prema nedavnom istraživanju Booking.com-a 63 % putnika navelo je da planira putovati tijekom 2024., ali još nije rezerviralo nijedan dio svojeg putovanja. Tako možeš ostati korak ispred ostalih i iskoristiti Black Friday ponude na Booking.com-u između 16. i 29. studenog za boravak u smještajnim objektima sve do 31. prosinca 2024. te za atrakcije u razdoblju od tri mjeseca od datuma rezervacije.

Foto: Unsplash

Bilo da je riječ o produženom vikendu radi odmora u gradu prije kraja godine ili dvotjednoj avanturi na plaži sljedećeg ljeta, pametni istraživači koji žele uspomene s putovanja trebali bi obratiti pažnju na Booking.com-ove Black Friday ponude. Smještaj za odmor na obali oceana na Filipinima ili elegantan apartman u Buenos Airesu sada su bliži no ikad. Uz više od tri četvrtine (78 %) globalnih putnika koji kažu da se na odmoru osjećaju življe nego ikad, sada bi mogao biti savršen trenutak za stjecanje nezaboravnih iskustava za cijeli život. Popusti na smještaj* počinju od 30 % te obuhvaćaju više od 31.000 smještajnih objekata diljem svijeta koji nude Black Friday ponude.

Foto: Unsplash


Booking.com prvi put putnicima nudi do 25 % popusta na odabrane atrakcije i aktivnosti**. Jedinstvena iskustva mogu uzdići putovanje do vrlo posebnih i nezaboravnih visina, a uz više od 15.500 pružatelja iskustava na Booking.com-u i njihovih Black Friday ponuda iz svih krajeva svijeta, nema boljeg trenutka za rano planiranje.

Foto: Unsplash


Gotovo dvije trećine (61 %) putnika kaže da je planiranje i rezerviranje putovanja pola zabave, pa zašto onda ne početi rano, osobito ako će to donijeti uštedu i uspomene? Ako postoji mogućnost promjene planova, putnici mogu igrati na sigurno i odlučiti se za boravak s mogućnošću povrata novca te naći sigurnost u činjenici da velika većina organizatora atrakcija nudi besplatno otkazivanje do 48 sati prije iskustva.

Foto: Unsplash

*Ušteda od najmanje 30 % dostupna je za nove rezervacije boravka u smještajnim objektima koji sudjeluju u ovoj ponudi te u rezultatima pretraživanja i na stranicama za odabir smještajnih jedinica imaju oznaku ‘Black Friday ponude’. Ušteda varira ovisno o zemlji odredišta, a potpun pregled popusta detaljno je naveden u nastavku: najmanje 40 % uštede na smještajnim objektima u Aziji i Oceaniji te najmanje 30 % uštede drugdje. Rezervacije se moraju napraviti prije 29. studenog 2023. u 10:00 CET i odnositi se na boravke s prijavom od 16. studenog 2023. i odjavom najkasnije 31. prosinca 2024. Ušteda se odnosi samo na cijenu smještajne jedinice (bez dodataka, dodatnih naknada ili poreza). U slučaju bilo kakve izmjene rezervacije mogli biste izgubiti mogućnost uštede i snositi punu cijenu. Uštedu nije moguće kombinirati s drugim promotivnim ponudama. Cijene jedinica s oznakom ‘Ponuda partnerske stranice’ isključene su iz ove promotivne ponude. Ovu ponudu omogućuje smještajni objekt koji sudjeluje u promotivnoj ponudi, a njezina dostupnost ovisi o raspoloživosti.

**Ušteda do 25 % do maksimalne vrijednosti od 35 € (ili ekvivalentne u lokalnoj valuti) po ulaznici dostupna je za nove rezervacije za odabrane atrakcije s oznakom ‘Black Friday’ i/ili precrtanom cijenom u rezultatima pretraživanja i na stranicama proizvoda. Rezervacije se moraju napraviti do 29. studenog 2023. u 23:59 CET za posjete u roku od 90 dana od datuma rezervacije. Ušteda se odnosi samo na cijenu atrakcije (bez dodataka, dodatnih naknada ili poreza). U slučaju bilo kakve izmjene rezervacije mogli biste izgubiti mogućnost uštede i snositi punu cijenu. Ovu ponudu omogućuje Booking.com i/ili partneri dobavljači, a njezina dostupnost ovisi o raspoloživosti.

Naslovna fotka: PR