Iva i Branko Krčmar, poznatiji kao Putoholičari, pokrenuli su podcast o putovanjima pod nazivom Putocast. Iako su podcasti zvučne emisije, Iva i Branko su još jednom otputovali korak dalje. Tako će Putocast biti obogaćen video zapisima i fotografijama koji će putničke priče učiniti još zanimljivijima i čarobnijima. 

Putocast će ugostiti znane i neznane putoholičare: ovisnike o putovanjima koji su spremni podijeliti svoje putničke anegdote, dojmove, iskustva i savjete. Poslušajte ih i otkrijte neki novi komadić svijeta kroz njihove priče. Možda čak i prije kraja epizode uhvatiš sebe kako izvlačiš svoju naprtnjaču sa dna ormara i trpatrpaš te u nju „samo najnužnije“.

Domaćin Putocasta svestrani je Domagoj Jakopović Ribafish koji će se s putnicima družiti dva do tri puta mjesečno.  Moći ćeš ga pratiti na webu Putoholičara, na svim društvenim mrežama Putoholičara, na YouTubeu i na podcast kanalima.

Slaven i Ribafish

Prvi gost je to je pustolov i svjetski putnik Slaven Škrobot. Slaven ima 33 godine, a prije 10 godina doživio je nesreću na ljetovanju i ostao paraliziran. Ipak, tjelesni invaliditet nije ga spriječio da živi svoju strast i putuje svijetom. U prvoj epizodi Putocasta saznat ćeš što je sve Slavenu potrebno za organizaciju jednog putovanja, što mu je neophodno na putovanju i kako se snalazi u dalekom svijetu, a pogotovo na mjestima koja nisu prilagođena osobama s invaliditetom.

Prvu epizodu Putocasta možeš pogledati ovdje.

Želiš čitati o drugim ljubiteljima putovanja:

—> Putni spomenar: Domagoj Sever

—> Putni spomenar: Daniel Delale

—> Putni spomenar: Andreja Petrić