Teško je zamisliti prosinac bez adventskih kalendara, bilo da su u pitanju oni čokoladni, beauty ili se pak iza prozorčića skrivaju male Lego figurice. A zamisli tek da do Božića možeš odbrojavati s pivom u ruci… To sada i možeš – stigao je Pivski adventski kalendar by Brewtiga!

Riječki craft beer webshop Brewtiga već pune dvije godine izrađuje popularne personalizirane poklon pakete piva s isključivo hrvatskim craft pivom Brewtiga Craft Beer Boxes da što široj publici približili taj beskrajno čudesan svijet domaćeg craft pivarstva.

pivski_adventski_kalendar1

Mystery Box, Come to the Dark Side Box i Specijalist Box samo su neki od primjera uzbudljive Brewtigine pivske poklon ponude, a u ovo posebno predbožićno doba donose svoju najveću atrakciju dosad.

Riječ je, naravno, o Pivskom adventskom kalendaru – personaliziranom poklon paketu od 24 domaćih craft beer bestsellera s besplatno uključenom čestitkom s tvojoj posvetom! Svoj primjerak možeš unaprijed naručiti do 20. studenog i to po promo cijeni od 390 kn. Nakon toga Pivski adventski kalendar dolazi po cijeni od 410 kn.

Točnije, ovogodišnji Brewtiga Pivski adventski kalendar skrojen je od 24 najprodavanija domaća craft piva na Brewtiga webshopu kroz cijelu 2022. godinu, a koji uključuje odlična piva iz sljedećih popularnih domaćih craft pivovara: Pulfer Brewery, Varionica Craft Brewery, Zmajska pivovara, King’s Brew, Bruman Craft Brewery, Devetka Craft, Pivionica, Pivovara Mlinarica, Bura Brew i Medvedgrad.

pivski_adventski_kalendar3

Pivski Adventski kalendar personaliziran je imenom primatelja, što ga čini savršenim adventskim, ali i božićnim poklonom. A uvijek ga možeš sebi pokloniti 😉

Već znamo da će ovaj pivski hit apsolutno oduševiti svakog pivopiju, craftoljupca, muža, ženu, tetku, susjedu, bratića u trećem koljenu i malog od Štefice, stoga časa ne časi i zgrabi najpivskiji poklon ove blagdanske sezone!

FOTO: PR

pivski_vodic