Advent je počeo i svakim danom otkrivamo nove zanimljive kutke u gradu, neke za slikanje, a neke za uživanje u hrani i druženje. Tako je s otvaranjem Adventa, otvorena i lijepa božićna bajka u samom centru Zagreba – Santa&Co by Shank. Santa&Co nalazi se u Tkalčićevoj ulici (Tkalčićeva 65), a radi se o adventskoj pop-up verziji Shank kućice, koja je za ovu prigodu uredila cijelu pravu kuću Djeda Božićnjaka.

Osim predivnog uređenja eksterijera, koji je prepun ručno rađenih ukrasa orašara te gingerbread keksića, veliki je hit i foto kutak s velikim plišanim medvjedom od 2 metra, ali ono što će zasigurno zapeti za oko svakom prolazniku i posjetitelju su veliki plišani medvjedići koji vise s prozora cijele zgrade.

Santa&Co božićna bajka idealna je za cijelu obitelj jer im svaki vikend u posjet dolazi Djed Božićnjak s darovima za djecu.

Što se tiče gastronomske ponude, Santa&Co ima nudi kobasice s topljenim sirom, prženim lukom te jedan moderniji i zanimljiviji twist klasične adventske kobasice – pekarski krumpir s narezanom domaćom dimljenom kobasicom. Od slatkog u ponudi imaju svima omiljene fritule, ali i odlične Bubble Waffle s okusom Rafaela, Kinder Buena i Orea.

Santa&Co zna kako zagrijati sva žedna nepca pa su u svoju ponudu uvrstili i razne tople koktele, poput onog s Antique Pelinom kao glavnim sastojkom, ili pak vrućeg gina. Osim koktela, zagrijat će vas i njihove hot rakije, ali i punč te kuhano vino. Ova božićna čarolija traje do 1. siječnja.

FOTO: PR

advent_hrvatska