Valentinovo možemo proslaviti na mnoge načine, ali  onaj poseban poklon prepun ljubavi, kojim dočekate osobu koju volite i izmamite joj osmijeh (i poljubac), nezaobilazan je dio proslave, zar ne?

Ovog Valentinova tvoj poklon stvarno može iznenaditi. WWF, najveća svjetska organizacija za zaštitu prirode ti omogućuje simbolično posvojiti životinjsku vrstu! Certifikat posvojenja možeš potpisati osobnom porukom te posvetiti i poslati osobi koju voliš i želiš darivati. 

WWF_posvoji i pokloni ljubav

Kako bi ti olakšali odluku, WWF je pripremio i personalizirani kviz koji će ti otkriti koja to životinja najbolje odgovara kao poklon za tvoju bolju polovicu. Ispuni pitanja, otkrij odgovor, simbolično posvoji životinju, personaliziraj certifikat i pošalji ga osobi koju voliš. I tvoje je Valentinovo ispunjeno, ljubavlju i dobrim djelom.

„WWF-ova misija je izgraditi budućnost u kojoj i ljudi i priroda mogu napredovati zajedno. Kao znanstveno-utemeljena, neovisna organizacija, WWF radi na očuvanju i obnavljanju bioraznolikosti – mreže koja omogućava sav život na Zemlji. Svjedoci smo ubrzanog uništavanja prirode i klime, što ima ozbiljne posljedice na sav život na Zemlji, a posebno na već ugrožene životinjske vrste. Zato je i važan ovaj oblik donacija: kroz simbolično posvojenje direktno pomažete naš rad i svaka donacija nam puno znači. A za Valentinovo, evo može i razveseliti osobu koju volite“ ,kaže nam Lucija Josipović iz odjela za komunikacije i donacije u WWF Adriji.

Naslovna fotka: Unsplash

Nastavi čitati i druge zanimljive priče:

  1. jezero_bajer_fuzine
  2. nikola_horvat_tesla_why_do_i_hike
  3. cisto_podzemlje_krka
  4. risnjak_crni_lug