“Planinarenje & ruže – Upoznaj biser Zagorja uz neočekivane delicije od ruža” potpuno je novi obilazak prirode koji se održava 26. rujna uz degustaciju domaćih proizvoda na manje razvikanim destinacijama. 

Na ovom izletu prošetat ćeš se u prošlost Cesarskom gorom, sve do vremena seljačke bune, a potom se kroz vinograde pored kleti vratiti u romantično mjestašce Klanjec. Tamo te čeka degustacija jestivih proizvoda i kozmetike od ruže uz poseban koktel iznenađenja. 

Kako bi se priključio izletu potrebno je u nedjelju 26. rujna u 10 sati doći u mjesto Klanjec. Staza uz priču vodiča je duga sedam kilometara, a prolazi se 300 metara nadmorske visine. Podloga su šumske stazice, makadam i asfalt, a pogled je na mjestima fantastičan. Ovaj obilazak je namijenjen za individualce, parove i generalno odrasle, a zbog dijelova s usponom ipak nije za osobe koje imaju poteškoća s kretanjem. 

Cijena sudjelovanja je 95,00 kuna i uključuje organizaciju, piće i zalogaj dobrodošlice od ruže, lokalno stručno vodstvo, degustacije proizvoda i kozmetike od ruže, koktel iznenađenja i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja. Na izlet te vodi Tanja Gulija Jujnović iz Viatica Travel, licencirana lokalna vodičica za Zagorje & Jelena Holenko Pirc u ulozi pomoćnog vodiča. 

Na izlet se možeš prijaviti ovdje.

FOTO: PR

Otkrij još zanimljivih priča:

  1. horvatove_stube
  2. hrvatsko_zagorje_izlet
  3. kalnik

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *