U Fjällrävenu održivost je top tema od osnutka i ovaj brend zna da jedan čovjek neće promijeniti svijet. Ali ono što mijenja svijet iz korijena je to hoće li svatko od nas uopće pokušati. Kakva god ova godina bila i ona je došla kraju, a to znači i malo lijepih vijesti. Svi smo zaslužili malo veselja i uzbuđenja koje donosi otvaranje poklona u društvu najbližih. 

Zato si nemojmo i oko toga postaviti previsoke zahtjeve samo kako bi mogli odustati. Dovoljno je da poklonimo nešto što će preživjeti brojna sljedeća darivanja. I da poklone zamatamo u omot koji se može reciklirati. Sasvim dovoljno da nešto lijepo kao što je darivanje ne pretvorimo u nešto ružno kao što je gomilanje otpada. 

Fjällräven donosi inspiraciju za darivanje svih postojećih i budućih zaljubljenika u prirodu jer darovi koji će u našim životima ostati godinama za taj brend su jedini istinski vrijedni darivanja.

Školarci, studenti, umirovljenici i svi oni između vole ruksake. A Fjällräven ruksaci su nešto posebno. Recimo Kånken, najvoljeniji svjetski ruksak – skromna četvrtasta ikona koja će razveseliti čak i najizbirljivije među nama. 

No, Kånken Essentials, kolekcija modnih dodataka prepoznatljive Kånken estetike savršena je za blagdansko darivanje. Tu su Toiletry Bag kao savršena torbica za kozmetičke potrepštine, Photo Insert za zaljubljenike u fotografiju, Travel Wallet novčanik za svjetske putnike, Pen Case pernica za pisaći pribor školaraca i onih koji se tako osjećaju. Ako želiš novu futrolu za neki od tvojih omiljenih gadgeta tu su Kånken Tablet i Laptop Case, a svi koji žele praktičan novčanik za kartice i mobitel tu je Kånken Card Wallet. Sve za svaku tvoju pustolovinu, veliku ili malu, važno je da u nju krećemo čista srca.

A ima li što toplije, udobnije i utješnije od mekanog vunenog zimskog pulovera? Fjällräven Övik Knit Sweater pulovere odlikuju baš te poželjne osobine, uz prekrasne karakteristične skandinavske uzorke. 

U opušteni kućni, ali i vanjski zimski ambijent savršeno se uklapaju i Övik Flannel Shirt košulje jer mekoća i toplina flanela zaista su vjesnik zime. 

Naravno, neizostavan dio zime su i zimske kape, a od čitavog niza različitih vunenih modela izdvajam novitet s kojim nećeš pogriješiti, bilo da ga poklanjaš sebi ili nekom drugom – 1960 LOGO HAT. Rebrasto tkana vunena kapa robusnog dizajna i preklopljenog ruba ponosno nosi Fjällrävenov logo i godinu osnutka pružit će svu potrebnu toplinu i mekoću na zimskim minusima. 

Nastavi čitati:

  1. bozicni_poklon_outdoor
  2. annie-spratt
  3. via_adriatica_trail_kalendar
  4. hike_me_up


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *