Moja omiljena Biljkoljupka, iza koje stoje Martina Tuta, povodom nadolazećih blagdana je lansirala jedan fantastičan poklon paket koji je stvoren za sve planinarenje. Hike me up poklon paket sadrži sve one potrebne biljne pripravke koji će ti zatrebati ove zime, ali i duže. 

Martina je inače i sama strastvena planinarka stoga je točno znala što sve staviti u Hike me up poklon paket. 

“Osvajaš li planinske vrhunce ili jednostavno voliš uživati u opuštenim šetnjama prirodom, ‘Hike Me UP’ božićni paket je kao stvoren za tebe. Zapravo i je, stvorila sam ga imajući na umu sve ono što bi jedan zaljubljenik u prirodu trebao imati pored sebe dok upija ljepote krajolika, osobito tijekom hladnijih mjeseci u godini”, objasnila je Martina. 

U sastavu ovog paketa nalazi se: 1x tinktura korijena gaveza, 1x gavezova mast, 1x grožđana mast za usnice i 1x krema za ruke “Šumska vila”, kao novitet u Biljkoljupkinoj ponudi.

hike_me_up

“Kintsugi – tinktura gaveza” služi kao prva pomoć pri neočekivanim ozljedama i bolovima u kostima i mišićima prilikom tjelesne aktivnosti na otvorenom. 

Tu je i gavezova mast, često zvana i tajni as iz rukava starih i legendarnih planinara i istraživača. Od prevencije i tretiranja žuljeva i nagnječenja, preko masiranja bolnih kukova, koljena…

Grožđana mast tradicionalno služi kao najbolji prijatelj naših usnica, osobito tijekom hladnijeg doba godine, kada su one sklone isušivanju i pucanju pod utjecajem hladnoće i sjevernih vjetrova. Za razliku od običnih balzama, grožđana mast neće se odmah upiti već će stvoriti zaštitni film na usnicama koji će trajati i trajati…

hike_me_up

Krema za ruke “Šumska Vila” šlag je na torti ovog božićnog paketa. Često zaboravljamo na njegu ruku, a upravo zimi te u ovo pandemijsko vrijeme, one su na prvom udaru različitih sredstava koje ih isušuju i zbog čega često budu sklone crvenilu, peckanju i skrivanju od pogleda javnosti. Ova krema bogata je prirodnim maslacima i uljima koji nude upravo ono što našim vrijednim rukama najviše treba, a to je zaštita i regeneracija. A tek kako miriši, baš kao šumska vila u vrijeme Božića.

Cijena ovog odličnog paket iznosi 300 kn, dostava je besplatna, a Martina i njeni vilenjaci će paket i prikladno upakirati. Paket možeš naručiti ovdje.

Nastavi čitati:

  1. gavez
  2. planinarenje_menstruacija
  3. krpelji