Polagano se bliži najromantičniji dan u godini, Valentinovo. I dok nas s naslovnica zapljuskuju sve nijanse ružičaste i srčeka uz naslove koji nam govore kako da proslavimo ljubav, osobno nikada nisam pretjerano padala pod taj utjecaj.

Vjerojatno zato što ljubav slavim svaki dan, ali moram priznati kako oduvijek volim pokloniti neki fora znak pažnje, a Valentinovo dođe kao idealna izlika. I tu ne pričamo samo o boljoj polovici, već i o tome da obožavam razveseliti prijatelje i članove obitelji. I upravo iz tog razloga me oduševio pristup koji su ovog Valentinova preuzeli iz klastera Lika Destination i Poljoprivredne zadruge Lika Coop.

Naime, oni su za sve ljubitelje i neljubitelje Valentinova osmislili Lika Quality poklon pakete – posebno za muškarce, a posebno za žene i na najbolji način uskladili tradiciju i domaće proizvode s hrvatskim potpisom.

Poklon paketi za žene kreirani su od kozmetičkih proizvoda, suvenira i slatkih namirnica dok su paketi za muškarce kreirani od suvenira, sira i rakije. Od ličke kape, preko neodoljivih privjesaka na ovčice do sjajnih kozmetičkih proizvoda, odabir je na tebi.

Lika Quality proizvodi proizvedeni su na području destinacije Lika, od pomno biranih sastojaka i s uporištem u tradiciji. Lokalni proizvođači inspirirani upravo ljubavlju prema ličkoj tradiciji marljivo i pomno izrađuju autohtone proizvode vrhunske kvalitete kako bi svima približili predivnu ličku prirodu i tradiciju.

Lika Quality poklon pakete za Valentinovo možeš naručiti online na službenoj web stranici Klastera Lika Destination. Osim toga kupnjom Lika Quality poklon paketa potičeš rad malih proizvođača te proizvodnju lokalnih proizvoda, a to je nešto što uvijek podržavam. Zato, naruči svoj paket i uživaj šireći ljubav!

Naslovna fotka: Unsplash

Nastavi čitati:

  1. planinska_kavana
  2. bosna_i_hercegovina
  3. plitvice_zimi
  4. hike_me_up