Božićni praznici su iza nas, ali za manje od mjesec dana nam stiže najromantičniji dan u godini koji sada možeš provesti sa svojom boljom polovicom na jednoj od najromantičnijih lokacija u Hrvatskoj.

Naravno, u pitanju je  Nacionalni park Plitvička jezera koja su u hotelu Jezero pripremila poseban paket pod nazivom „Dani ljubavi na Plitvičkim jezerima“. Na raspolaganju su paketi s jednim ili dva noćenja s polupansionom u hotelu Jezero. Paketi uključuju ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera, bocu pjenušca u sobi, jednu romantičnu večeru s pićem dobrodošlice u restoranu hotela Jezero i kasnu odjavu iz hotela. Ovisno o osobnim preferencijama, za dodatno opuštanje osigurano je i 20% popusta na masažu u hotelu Jezero, a tu je još i 20% popusta na jahanje na obližnjem Ranču Terra.

Bez obzira odlučiš li se za jednodnevni ili dvodnevni paket, ovakav romantičan bijeg od užurbanog asfalta najbolji je poklon za Valentinovo.  U šumskom okruženju, uz šum slapova i šetnju kraj smaragdnih jezera svaka ljubavna priča dobiti će još nezaboravnih trenutaka.

Paket „Dani ljubavi“ s jednim noćenjem uključuje jedan polupansion s romantičnom večerom u restoranu hotela Jezero s uključenim pićem dobrodošlice, ulaznicu u nacionalni park, bocu pjenušca u sobi te 20 % popusta na masažu u Fors Fortis studiju i 20 % popusta na jahanje na Ranču Terra. Cijena po osobi iznosi 585 kuna.

Paket „Dani ljubavi“ s dva noćenja uključuje dva polupansiona u restoranu hotela Jezero, prvi dan boravka pansionsku večeru u tri slijeda, a drugi dan boravka romantičnu večera s uključenim pićem dobrodošlice. Također, paket uključuje ulaznicu u nacionalni park za cijelo vrijeme boravka u hotelu i bocu pjenušca u sobi te 20 % popusta na masažu u Fors Fortis studiju i 20 % popusta na jahanje na Ranču Terra. Cijena po osobi iznosi 960 kuna.

Ako sa svojom boljom polovicom ne možeš uhvatiti vremena za prenoćiti, nema brige jer se možete počastiti uz paket „Dani ljubavi – romantična večera“ koji uključuje sanjivu večeru s pićem dobrodošlice u restoranu hotela Jezero, a cijena iznosi 165 kuna.

Više informacija možeš pronaći ovdje i krenuti u planiranje najromantičnijeg Valentinova do sada.

Nastavi čitati:

  1. plitvicka_jezera1
  2. plitvice_zimi
  3. plitvicka_jezera
  4. plitvice_zimi