Vijest da se EasyJet vratio u riječku zračnu luku odjeknula je sredinom tjedna. U želji da se poveća udio britanskih turista, kvarnerska ekipa je dovela nakon 15 godina EasyJet u Rijeku. Direktni let iz Rijeke do Londona (Zračna luka Gatwick) letjet će dva puta tjedno od svibnja do kraja listopada. 

Sada je EasyJet najavio još jedan let i to do jednog od najkul gradova Europe – Berlina! Let bi trebao ići dva puta tjedno, točnije svakog utorka i subote. Karte će biti u opticaju sezonski, nešto kraće nego one do Londona, i to do početka rujan. 

No, i to je dovoljno. Gdje ćeš više kul ljeto nego ono u Berlinu? Taman njihova ekipa ode na godišnji odmor kod nas, a mi se prebacimo na njegove urbane, drugačije, opuštene i nadasve kulerske ulice. 

Otok muzeja je zaobilazna adresa, a meni osobno je Pergamon muzej jedan od najljepših kojeg sam u životu posjetila

Inače, Berlin u mom srcu zauzima posebno mjesto. Tamo sam živjela punih pet godina tijekom prvih razreda osnovne škole, a posjetila sam ga i prije par godina. Berlin je poseban. Jednostavno je drugačiji od svih drugih europskih metropola. To će posve razumjeti svi oni koji su ga posjetili. A ako nisi do sada, evo odlične prilike. 

Izvor: Croatian Aviation
FOTO: Unsplash

Nastavi čitati:

  1. easy_jet_rijeka
  2. letovi_koronavirus