Zaželio si se dobre zabave, pive, hrane i ekipe? Ako je tvoj odgovor „DA“ dođi na „𝐕𝐢𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐳 𝐊𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐣𝐨𝐥𝐨𝐧“ 𝐨𝐝 𝟕.- 𝟗. 𝐥𝐢𝐬𝐭𝐨𝐩𝐚𝐝𝐚 kada će dvorište kaštela Morosini-Grimani imati sve to! Organizatori obećavaju puno zabave, dobre atmosfere i još bolje bire.

Program počinje u petak u večernjim satima, a nastavlja se u subotu i nedjelju uz bogat dnevni zabavni i večernji program u kojem te očekuje: pub quiz, bogata gastro ponuda uz Kampanjolinu kužinu i prezentacija proizvoda na „Meet the brewer“ druženjima.

Subotu i nedjelju družimo se na sportsko – zabavnim i natjecateljskim aktivnostima. Tako da se već sada možeš prijavit za BEERRun: utrku na 400m uz predah s birom na svakih 100m! Utrka počinje u 17 h, a odvija se na travnatoj površini iza kaštela Morosini-Grimani. U 18 h na redu je Beerpong, a pobjednička ekipa osvaja posjet adrenalinskom parku „Kringa“. 

Kampanjola

Nedjelju nam slijedi veliko finale uz Olimpbirske igre! Natjecanje je to gdje se četiri ekipe natječu za bogatu glavnu nagradu: Quad safari (Istra Adventure), a kako bi to osvojili moraju proći pet zanimljivih izazova. 

Svi oni natjecateljskog duha moći će se okušati i u ostalim natjecateljskim popratnim sadržajima poput Masskrugstemmen (tradicionalna igra s Oktoberfesta) ili Keg squat, a za svako sudjelovanje slijedi i nagrada!

Detaljne informacije u vezi programa pronađi ovdje . Za sve prijave javi se na info@grimanicastle.com ili u inbox Facebook stranice Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat.

Naslovna fotka: Andi Bačić

morosini_grimani

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *