Otok Pag već duže vrijeme je shvatio kako produljiti turističku sezonu i aktivnom turistu ponudu pregršt sadržaja koji će ga tijekom cijele godine zabaviti. Projekt je objedinjen pod nazivom Pag Outdoor, a sada je dobio i koristan i funkcionalan produžetak – vlastitu web stranicu

Ideja Pag Outdoora nastala je 2020. i uskoro se projekt pokazao kao uspješnica otoka Paga koji sve više u fokus stavlja aktivni turizam. 

Službena stranica Pag Outdoor osim što stvarno izgleda fora, nudi na jednostavan i pregledan način pregršt informacija o outdoor ponudi otoka. Osim vijesti o raznim manifestacijama i događajima, stranica je podijeljena u četiri sekcije – Pag bike, Pag trails, Pag kayaking i Pag climbing

druga_strana_mjeseca

Kada je planinarenje u pitanju, na jednom mjestu možeš vidjeti sve staze, njihove opis te možeš skinuti i trag. Penjači mogu veoma brzo i jednostavno otkriti smjerove koje mogu penjati na Pagu. 

Stranica također privlači pažnju i fantastičnim fotkama koje zovu da se na svoj idući aktivni odmor uputiš na Pag. 

Projekt Pag Outdoor dokaz je da se uz promišljeno planiranje može promijeniti percepcija pojedine destinacije. Sustavim ulaganjem u outdoor ponudu produžuje se turistička sezona koja se, doslovno, proteže kroz cijelu godinu. 

Nastavi čitati:

  1. premuziceva_staza
  2. druga_strana_mjeseca