Gin je zadnjih godina doživio svoj veliki povratak. Danas se ubraja među najpopularnija alkoholna pića, a razne kombinacije s tonicima i začinima nude brojne varijacije pića kojeg svatko može prilagoditi sebi. Čak je i mene zahvatila opsesija ginom. Počela sam ga konzumirati ima svega par godina, a u međuvremenu sam isprobala brojne ginove, počela cijeniti craftove, a i sama imam vlastitu kolekciju ne samo ginova nego i začina u svom kućnom baru. 

Ako si ginoljubac poput mene, onda će te razveseliti vijest da se u Zagrebu otvorila jedna baš posebna trgovina. 

L'erotic

Kako bi ljubitelji ovog pića neometano uživali u svakom gutljaju, zagrebački brend L’erotic, poznat po proizvodnji dehidriranog voća i dekorativnih začina za sve vrste koktela, slastica, hrane i sve popularnijeg gin tonica, otvorio je svoj prvi dućan na Trešnjevci, točnije na adresi Maruševečka 8. 

L'erotic

Ono što ih čini posebnima je činjenica da proizvode sami svoje dehidrirano voće, ne uvoze gotove proizvode i maksimalno se trude surađivati s domaćim uzgajivačima voća. Prvi na tržištu u ponudu su uvrstili jagodu, smokvu, lubenicu, breskvu i malinu, ali i drugačije voće kao što je: dehidrirani dragon fruit, japanska jabuka kaki, papaja, mango, kiwano i drugo.

L'erotic

Ponosni su na svoje dosadašnje uspješno poslovanje koje im je omogućilo da proizvodnju presele u puno veće postrojenje i nakon kratkog vremena otvore vrata svoje prve prodavaonice L’erotic house of gin and spices. Kako bi se lakše odlučili za kupnju, kupcima su omogućili da degustiraju hrvatske ginove i originalne dekoracije jer im je jedan od ciljeva da se uvjere u kvalitetu hrvatskih proizvoda koji žele kupiti.

L'erotic

Za potpuni doživljaj cjelokupne priče, otvoren je i L’erotic Gin Bar u ulici Nikole Tomašića 13 gdje u ugodnom ambijentu možete uživati u raznim domaćim ginovima i delikatesnim platama kao što su: pršut, istarske kobasice, slavonska slanina, kulen i sirevi iz raznih krajeva Lijepe naše.

Fotke: Matea Mikić Pavlović

Ako želiš doznati malo više o ginu, onda je iduća priča kao stvorena za tebe:

  1. gin_tonik_zacini
  2. gin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *