U Istri, točnije u Svetvinčentu, nalazi se kaštel Morosini-Grimani koji nas svaki malo iznenadi fantastičnim sadržajem. Ovog petka 11. studenog organizira se Wine & Art radionica pod vodstvom nagrađivane riječke umjetnice Mirne Sišul. 

Radionica će se održati u prostoru galerije kaštela Morosini-Grimani u Svetvinčentu s početkom u 19 h. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je dva sata. Na radionici će svi prisutni imati priliku stvoriti svoje vlastito umjetničko djelo, a u tome će im sigurno pomoći izvrsna vina proizvođača Radanović.

radanovic_morosini_grimani

Tako će moći kušati Radanović Malvazija iz 2021., Radanović Teran iz 2021. i Radanović Muškat bijeli iz 2021. godine.

“…a jedno posebno vino  ostavili smo kao iznenađenje koje ćemo otkriti tek na radionici!”, poručuju iz Morosini-Grimanija.

Osim što ćeš imati priliku naslikati vlastitu sliku na platnu prema svojoj viziji, slikajući motiv kojeg sam poželiš, cijelo vrijeme kroz slikarske i umjetničke tehnike vodit će te Mirna Sišul, a uz to ćeš  saznati i zanimljivosti o vinima Radanović i sortama koje proizvode u svojoj vinariji u srcu Istre.

Cijena radionice iznosi 250 kn, a uključuje stručno vodstvo slikanja vlastite slike na platnu uz Mirnu Sišul, četiri čaše Vina Radanović i dvije karte za dnevni posjet kaštelu Morosini-Grimani

Broj mjesta na radionici je ograničen, zato osiguraj svoje mjesto na vrijeme. Ulaznice je moguće kupiti na stranici www.grimanicastle.com (na početnoj stranici) ili ovdje.

FOTO: PR

morosini_grimani

Otkrij još zanimljivih priča iz Istre:

  1. rovinj
  2. cingarela_slap
  3. staza_bozanskih_izvora_rabac
  4. Kabola
  5. spilja_mramornica