Bez obzira na to planiraš li odmor u blizini ili genijalnu pustolovinu na drugom kraju svijeta, Booking.com olakšava putnicima istraživanje svijeta povoljnije uz Black Friday ponude. 

Uštedi barem 30% na smještaju u 2023. godini

Za početak Booking.com nudi putnicima Black Friday ponude s barem 30% popusta u objektima diljem svijeta koji sudjeluju u ponudi, uključujući 133 u Hrvatskoj. Iako se Black Friday obilježava 25. studenog, Black Friday ponude Booking.com-a bit će dostupne za rezervacije sve do 1. prosinca 2022., a vrijedit će za boravke do 31. prosinca 2023. godine, što nudi potpunu fleksibilnost da putuješ odmah ili nekad poslije. Bilo da rezerviraš predivan apartman s pogledom na staru jezgru Dubrovnika ili bajkovitu vilu u središtu Istre, 2023. godina bit će godina za stvaranje uspomena. 

booking_black_friday

Stvori uspomene na putovanju automobilom za do 25% povoljnije

Uz Black Friday ponude za smještaj, Booking.com nudi do 25% uštede za najam automobila za 3 tvrtki za najam koje sudjeluju u ponudi u Hrvatskoj. Što je savršeno za gotovo četvrtinu putnika (15%) iz Hrvatske koji žele unajmiti automobil na putovanju u 2023. godini kako bi se vozili slikovitim cestama i lakše istražili neko odredište vlastitim tempom. Black Friday ponude za automobile za najam dostupne su za rezervacije od 24. studenog do 1. prosinca 2022. te vrijede za rezervacije automobila za najam tijekom cijele 2023. godine. 

rent_a_car_vodic

Da biste pronašao Black Friday ponude, posjeti Booking.com kako bi bio preusmjeren na odredišnu stranicu s objektima i tvrtkama za najam automobila koji sudjeluju u ponudi, a svi će oni imati oznaku „Black Friday ponuda“. 

Istraži brojne europske destinacije:

Related Posts

  1. cadini_di_misurina
  2. toskana_val_d_orcia

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *