I ove godine se održava omiljeni riječki street food festival Molo Longo Craft Beer Fest! Od 8. do 10. lipnja održat će se treće izdanje festivala koji će na riječkom lukobranu ugostiti brojne hrvatske nezavisne pivovare, a naglasak je na lokalnom pivu kvarnerskog i istarskog područja. 

Svoje sladno-hmeljne delicije tako će predstaviti pivovara Morčić iz Velog Brguda, Paliska Brewery iz Rijeke, Drivenik Brewery iz Drivenika kultna zagrebačka Pivovara Medvedgrad i poznate riječke craft face Brewtiga i njihov Croatian Craft Beer hladnjak koji će dupkom pun pivskih specijala limitiranih količina oduševiti sve pivomane, pivske kužere i hmeljoljupce.

molo_longo_craft_beer_fest

Specifičnost festivala ostaje vrlo praktično sredstvo plaćanja, tzv. Beercoin – posjetitelji će svoj novac zamijeniti za posebnu festivalsku valutu koju će koristiti za sva plaćanja u sklopu festivala.

Molo Longo Craft Beer Fest u tri dana održavanja donosi ponudu od preko 20 piva koju ćemo sparivati s odličnim programom popularnih lokalnih glazbenika. Tako te u četvrtak čeka Finta De Mona, punk obrade domaćih šansona, u petak nastup punk benda Krešo i Kisele kiše, a u subotu ex-you rock cover bend Obrazovni program.

Molo Longo Craft Beer Festival slavlje je nezavisnog pivarstva, malog domaćeg proizvođača i vrhunskog domaćeg proizvoda.

Otkrij još zanimljivih tema:

  1. Weekend_Bike_Gourmet_Tour
  2. Park_Food_Fest_novigrad
  3. Hook_and_Cook
  4. novi_vinodolski