Tjedan restorana ubraja se među najposjećenije gastro evente u Hrvatskoj. To ne iznenađuje jer tko bi odbio po promo cijenama jesti u raznim restoranima diljem Lijepe naše. 

Novo izdanje Tjedna restorana najavljeno je za kraj ožujka, odnosno početak travnja. U više od 50 restorana diljem Hrvatske jesti će se po promotivnim cijenama od 25. ožujka do 3. travnja. 

Što će se naći u ponudi? Restorani redom nude tri slijeda uz čašu vina. Cijene variraju, ovisno o terminu. Tako ćeš za ručak izdvojiti 100 ili 125 kuna, dok za večeru 100, 125 ili 150 kn. 

Ovo je čak 24. izdanje Tjedna restorana unutar 12 godina održavanja popularnog gastro eventa. 

Zbog čega je Tjedan restorana tako dobra prilika?

Naravno, tu je onaj očigledan razlog – teško da ćeš po gore navedenim cijenama moći pojesti tri jela i popiti jednu čašu vina. Tjedan restorana je isto izvrsna prilika da isprobaš nešto novo. Možda već mjesecima gledaš meni pojedinog restorana, no zbog cijene se još nisi odlučio posjetiti ga. Ovako po promotivnim cijenama možeš napokon posjetiti dotično mjesto. Tko zna možda na ovaj način otkriješ svoju novu omiljenu gastro adresu. 

Na službenoj stranici još ne radi popis svih restorana diljem Hrvatske, no pretpostavljam da će organizatori isti uskoro objaviti. I mali savjet za kraj – rezerviraj svoj stol dovoljno rano jer za vrijeme Tjedna restorana uvijek se traži mjesto više. 

FOTO: Unsplash

Nastavi čitati još zanimljivih gastro tema:

  1. gin
  2. koya_rijeka
  3. pula_mason_burger
  4. veganska_mjesta_hrvatska

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *