Zadar nas oduševljava svojim povijesnim i prirodnim ljepotama, a od 29. travnja do 8. svibnja uz sve to nudi i jedinstveno gastronomsko i urbano iskustvo! Naime, tada će se na Puntamiki održati Zadar Street Food Festival.

Nakon iznimno uspješnih dosadašnjih Zadar Street Food Festivala i pozitivnih vibracija, organizatori kažu kako se vesele prvom Zadar Street Food Festivalu bez ograničenja ulaza i uz mogućnost da konačno vide nasmijana lica bez maski i bez distance među posjetiteljima. Uz moto „Bliži nego ikad!” sve je spremno za provod u Zadru uz mnoštvo dobre hrane i zabave.

Od provjerenog koncepta ne odustaju, ali ga ove godine dodatno žele poboljšati na radost naših sugrađana, ali i velikog broja gostiju koji borave u županiji. Uz već udomaćene sudionike festivala: Hedonist, Maguro restaurant & sushi bar, Picnic mingle & fun i Burgers & more, ove godine festivalu su se pridružili Papica burger house i Feral Street Food iz Zadra, a posebnu dobrodošlicu žele posebnim gostima iz Zagreba – Beg’s plant based street foodu.

Uz standardnu ponudu pića iz programa Coca-Cole, Staropramen piva i lokalnih vina probranih na netom završenom Zadar Wine Festivalu koji i ove godine gostuje u Zadar Wine House, novost je APEROL SPRITZ lounge zone. Svjetski poznati brend je prepoznao Zadar Street Food Festival kao mjesto na koje se savršeno uklapa Aperol Spritz.

Festival će biti otvoren radnim danom od 15:00 do 24:00, a subotom i nedjeljom od 11:00 do 24:00. Ulaz je besplatan, a za odličnu zabavu će se pobrinuti najpopularniji zadarski DJ-evi.

Više informacija pronađi na službenoj stranici, Facebook i Instagram profilu!

Fotografije: Zadar Street Food Festival

U Zadru također uživaj i na ovim lokacijama:

  1. uvala_vela_luka
  2. Muzej_antickog_stakla_zadar
  3. veganska_mjesta_hrvatska
  4. uvala_zavratnica