Prije nego kreneš u večernji ispraćaj stare godine koji si vjerojatno već isplanirao, svakako prethodno dođi u Novigrad gdje te 31. prosinca ispred Sportske dvorane očekuje fantastično Silvestrovo od 12 do 19 sati – “Goodbye 2022”! Nakon dvogodišnje pandemijske pauze, očekuje nas odličan party.

Građani Novigrada i posjetitelji svih generacija zabavljat će se uz druženje, odličnu glazbu i obilje raznovrsne hrane i pića, pa doista nema ljepšeg i boljeg načina da se isprati godina koja nam je na izmaku. Moći ćeš do mile volje plesati i pjevati uz glazbu uživo jer će nastupiti  DJ Mille, Valentina & Good Guys i Trio Frix, ali i cijelo vrijeme obilaziti štandove s ukusnim zalogajima i dobrom kapljicom.

novigrad_novagodinadocek

“Goodbye 2022” ima i humanitarni karakter

Kao što je običaj bio i na prethodnim ispraćajima u Novigradu, cijela ova lijepa priča ima i dobrotvorni karakter. Dok se budeš izvrsno zabavljao, moći ćeš na štandu za 20 kuna kupiti kapicu Djeda Mraza. Ujedno, za samo 10 kuna odigraj lutriju na kojoj možeš osvojiti vrijedne i raznovrsne nagrade, a sav novac prikupljen od dobrotvornih priloga za lutriju i kapice ide Domu za starije i nemoćne osobe Novigrad za kupnju nužne opreme.

Na zadnjem održanom ispraćaju “Goodbye 2019” okupilo se više od tisuću ljudi, a tog se dana isticalo zajedništvo, radost, odlična zabava i humanost kao glavne vrijednosti ovog jedinstvenog događanja. 

Vjerujem da će i ove godine biti tako te da ćemo ponovno imati novigradsko Silvestrovo s kojim ćemo ispisati nove najljepše uspomene. I zato – vidimo se 31. prosinca od podne ispred Sportske dvorane Novigrad!

FOTO: PR

istra_vodic

Nastavi čitati još zanimljivih priča iz Istre:

  1. dvigrad_istra
  2. pustinja_sterna
  3. kastel_svetvincenat
  4. Kabola