Nacionalni park Plitvička jezera i u 2024. godini održava promotivne tjedne u sklopu kojih nudi ulaznice po sniženim cijenama. 

Plitvice nude proljetni i jesenski promotivni tjedan, a kako se ulaznice brzo nestanu, dobro je znati kada će se održavati kako bi na vrijeme ugrabio svoju kartu. 

“Sa zadovoljstvom najavljujemo da će se tradicionalni promotivni tjedan Nacionalnog parka Plitvička jezera održati od 1. do 8. travnja 2024. godine, u destinaciji iznimne prirodne ljepote koju obožavaju milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta. Ovaj tjedan će biti posebno obilježen uz iznimno važan 75. rođendan nacionalnog parka – “Kao predjel naročite prirodne ljepote” Plitvička jezera proglašena su nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine”, piše na službenim stranicama Parka

plitvicka_jezera

Cijene ulaznica iznosit će u promotivnim tjednu za odrasle 10 eura, za studente šest eura, za djeco od od sedam do 18 godina četiri eura, dok djeca do sedam godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50 % imaju gratis ulaz.

Plitvice ujedno najavljuju i jesenski promotivni tjedan koji će se ove godine održavati od 26. listopada do 3. studenog. Ulaznice je potrebno kupiti online