Crni petak ili Black Friday potječe iz Amerike, ali iz godine u godinu postaje sve popularniji i kod nas. Naravno, u pitanju je period koji tradicionalno otvara blagdansku shopping maniju, a iako ove godine službeno pada 26. studenog, ponude se nude puno duže.

Ako si planirao putovanje ili odlazak na fora izlet u prosincu, ali nisi promijenio zimske gume ili ne znaš kako će voziti autobusi ili vlakovi – nema problema. Iskoristi Black Friday popust do kraja studenog na Enterprise Rent A Car Croatia na bilo kojoj Enterprise lokaciji u Hrvatskoj. Što to znači?

michael_heuser_unsplash

To znači popust od 15% na uslugu najma vozila uz mogućnost preuzimanja i vraćanja vozila na svim Enterprise lokacijama u Hrvatskoj, naravno, ovisno o dostupnosti u trenutku rezervacije. Popust od 15% ostvari upisivanjem promotivnog koda ENTHR15 prilikom rezerviranja vozila. Promotivna ponuda vrijedi za rezervacije napravljene do 30.11.2021. uz mogućnost korištenja do 15.12.2021.

Popust od 15% odnosi se na sve kategorije vozila, sve lokacije i željeno razdoblje najma ovisno o raspoloživosti uz napomenu korištenja do 15.12. Odaberi lokaciju, isplaniraj putovanje i rezerviraj vozilo na Enterprise.hr bilo da je riječ o kratkom i slatkom vikend bijegu ili predblagdanskom putovanju.

Photos by: Julian Faist & Michael Heuser (Unsplash)

Nastavi čitati:

  1. austrija_skijanje
  2. plitvice_zimi
  3. papuk_sto_jesti_piti