Svaki put kada idem na Krk, pomislim kako je šteta što Zračna luka Rijeka ne nudi baš zanimljive letove. Uvijek moramo ići ili do Trsta ili Venecije kako bi otputovali negdje. Zbog toga me oduševila vijest kako EasyJet dolazi u Rijeku!

Čini se kako se Zračna luka Rijeka pokrenula jer je već prije najavila povratak Ryanaira, Air Serbije i Condor Airlinesa, a sada nakon 15 godina stiže još jedan niskotarifni avioprijevoznik – britanski EasyJet.

Zračna luka je objasnila je kako se navedenim aktivnostima nadaju dodatno potaknuti razvoj britanskog tržišta u ovoj regiji i povećati broj dolazaka koji trenutno ostvaruju manje od 1% noćenja na Kvarneru. 

London

Ponovno se uvodi redovna linija za London (Zračna luka Gatwick) koja će prometovati od 3. svibnja do kraja ljetnog reda letenja, točnije 29. listopada 2022. godine. Letovi bi trebali biti dva puta tjedno, svakog utorka i subote. Karte bi trebale biti puštene u prodaju 04. veljače. 

Izvor: Croatian Viation

FOTO: Unsplash

London je uvijek dobra ideja, bilo za city break ili za duži odmor. Ako ti se destinacija čini primamljivom, otkrij mnogo toga zanimljivog o ovoj svjetskoj metropoli u nastavku:

  1. putovanje london
  2. putovanje london (1)
  3. što i gdje jesti u londonu
  4. London_sto_vidjeti