Keglić će ponovno plesati! Sve je spremno za peto izdanje Zagreb Beer Festa, najvećeg hrvatskog open-air festivala posvećenog pivu i glazbi, koji će od 19. do 22. svibnja na zagrebačkom “Tuđmancu” predstaviti pomno birani glazbeni program te ponuditi više od 180 vrsta pive i street food zalogaje.

Stotine tisuće posjetitelja bili su dio dosadašnjih izdanja Zagreb Beer Festa, a događanje je postalo omiljena destinacija svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe i pivskog osvježenja. Uoči početka festivala predstavljen je detaljan dnevni program te satnica nastupa.

Ovogodišnje izdanje označava povratak na staru lokaciju, zagrebački Park dr. Franje Tuđmana, popularni Keglić,  a kroz četiri osunčana dana koja su pred nama festival će na svojoj pozornici okupiti ukupno šesnaest regionalnih rock, pop i hip-hop glazbenih imena, koja predvode domaće rock ikone Let3, Kojoti i Hladno pivo, hip-hop heroj Vojko V, beskompromisni sinjski rockeri M.O.R.T., samozatajni electro-pop dvojac Nipplepeople, vodeći pop izvođač nove generacije, Matija Cvek te mnogi drugi.

Festivalski koncertni progam započinjat će u popodnevnim satima te trajati do kasnih večernjih sati. U četvrtak i petak, koncerti će započinjati u 17 sati, dok će kroz vikend, u subotu i nedjelju početak biti već u 16 sati. Tijekom četiri dana Zagreb Beer Fest ponovno će postati omiljeno proljetno mjesto susreta i druženja u opuštenoj atmosferi, uz savršeno rashlađeno pivsko osvježenje i dobru glazbu.

Ulaz na festival je besplatan, vidimo se!

Pivske čarolije i sjajnu klopu pronađi ovdje:

  1. molo_longo_beer_fest
  2. pivo_Jon_Parry_Unsplash-min
  3. sabai_rijeka