Gastro scena Rijeke je tijekom zadnje godine oživjela. Otvaraju se novi restorani, a scena je bogatija i za gastro festivale. Prošlo ljeto je sve Riječanke i Riječane oduševio Food Truck Festival koji se ponovno vraća krajem lipnja. 

Nugentov park u okruženju Trsatske gradine i ove će godine ugostiti jedan od najpopularnijih street food koncepta – Food Truck Festival.

U hladovinu živopisnog parka dokotrljat će se šest food truckova i to od 24. lipnja. do 16. srpnja, a svoje će mjesto zauzeti i veliki stilizirani centralni šank te atraktivne chill zone. 

Osim zanimljivih okusa i zagarantirane zabave, ovogodišnji festival donosi i po mnogočemu zanimljiv novitet – Capra garden, a o čemu se točno radi organizatori će otkriti uskoro. 

Protekle godine festival je posjetilo nevjerojatnih 35.000 posjetitelja, a drugo izdanje zasigurno će ponovno biti omiljeno okupljalište Riječanki i Riječana, ali i posjetitelja iz cijele regije. 

Odlična zabava uz live glazbene nastupe, gostovanja renomiranih chefova te pub kvizovi obilježit će vruće ljetne večeri. Nugentov park pretvorit će se u omiljenu chill zonu, a posjetitelji će dobrodošlicu ljetu moći zaželjeti u festivalskom điru s najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev. 

FOTO: PR

sabai_rijeka

Nastavi čitati još zanimljivih gastro priča:

  1. murska_dekla_gin
  2. pivo_Jon_Parry_Unsplash-min