Tenerife i Lanzarote su popularni Kanarski otoci. Dokaz tomu je velika čitanost naših priča s ovih atraktivnih španjolskih destinacija. Sve što si ikad htio znati o putovanju na Tenerife i Lanzarote, doznaj na putopisnom predavanju “GRIF IPA – Pivska ekspedicija” 6. lipnja u 19 sati u zagrebačkoj Pivani na kojem će naša Mija podijeliti svoje iskustvo iz prve ruke.

Putopisno predavanje o Kanarskim otocima se održava u sklopu serijala putopisnih predavanja mikropivovare GRIF koja te vode na putovanje od Hrvatske pa sve do Indije.

mija_pivska_ekspedicija

Naša Mija je Tenerife posjetila čak dva puta u razmaku od dvije godine, a osim što je istražila najpoznatija mjesta, isprobala kanarske gastro specijalitete, ostvarila je i uspon na treći najviši vulkan na svijetu – Pico del Teide

Lanzarote je pak prošla uzduž i poprijeko, posjetila vodeće turističke atrakcije, ali i skrivene prirodne ljepote gdje nema turista, a neizostavni dio su bile i vinske ture. Naravno da je iskoristila i tu priliku da se popne na jedan od mnogobrojnih vulkana

lanzarote_caldera_blanca

Ulaz na predavanje je besplatan. Vidimo se u četvrtak 6. lipnja s početkom u 19 sati u Pivani (Ilica 222, Zagreb). Ne zaboravi pripremiti i pitanja jer ovo je jedinstvena prilika da našu Miju pitaš sve što te zanima na licu mjesta!

U međuvremenu pročitaj Mijine priče s Kanarskih otoka:

  1. el_pijaral_anaga
  2. lanzarote_caldera_blanca26
  3. lanzarote_timanfaya
  4. teide_tenerife
  5. tenerife_gastro_hrana
  6. teide_tenerife