Od četvrtka 19. svibnja ponovno kreće zagrebački omiljeni proljetni music street food festival “Beats&Bites” te traje sve do subote 28. svibnja. Ovogodišnje desetodnevno izdanje festivala održava se na posebno zanimljivoj lokaciji, koja je gotovo potpuno skrivena, a nalazi se u samom centru grada. Radi se o Krešićevim livadama, odnosno platou iznad Ljetnog Kina Tuškanac do kojeg vodi predivna osvijetljena šumska šetnjica od samo tri minute.

Beats&Bites i ove nam godine donosi slasne street food zalogaje, ali i odličan program za mlade, koji uključuje tematski organizirane muzičke večeri, beer pong i bela turnire, pub kvizove te ponešto sportskog sadržaja poput ping ponga te stolnog nogometa.

beats_bites

Na festivalu nalazi se i prekrasno uređena chill zona kako bi se posjetitelji mogli i opustiti te uživati u suncu, hrani i glazbi. Tako će posjetitelji za vrijeme trajanja Beats&Bites Festivala moći uživati u odličnim street food specijalitetima koje pripremaju kućice Wok by Matija, Shank, Cargo Food&Drink bar te Burger Bit. 

Također, posjetitelje očekuje i pop-up hot-dog corner Perutnine Ptuj, gdje će se moći naći hot dogovi u raznim varijantama za samo 10 kn. Za osvježavajuća pića i inovativne koktele zaduženi su već svima poznati Tipsy i Mangosta bar. 

Rashladiti se možeš s odličnim Bavaria pivama koje će se nuditi i u „mini verziji“, u bočicama od 0.25l. Na Juicy kućici moći ćeš probati prirodne sokove u raznim okusima, ali i vrlo interesantan Orahovac s čokoladom.

Na sedam pop-up kućica tako će se pronaći razne verzije wokova, svima vrlo dragi burgeri i krilca, hot-dogovi, nuggetsi, stripsi, spring rolice, ali i neki novi specijaliteti poput ćevapčića u ciabatti te kokteli zanimljivih imena i sadržaja.

Očekuju nas i nastupi poznatih zagrebačkih mladih Dj-eva poput Percassija, Marko Colea, EmBeeja, Alvizea i Tom Blacka. Glazbeni DJ nastupi bit će ukomponirani s temom svake večeri, pa će se tako na repertoaru naći i R&B te muzika 2000-ih i 90-ih, domaći trash hitovi, dance ritmovi, latino zvuci, ali i feel good, ljetni te najveći pop hitovi.

Zabavni program uključuje i Pub kviz, kao i Beer Pong te Bela turnire na koji će se posjetitelji moći prijaviti putem društvenih mreža, gdje će ujedno i cijeli raspored i program biti objavljen. Stoga prati Instagram i Facebook stranice Beats&Bites Festivala i pripremi se za 10 dana dobre atmosfere, sunčanih druženja i vrhunskih specijaliteta.

Radno vrijeme festivala je od 16 do 23 sata preko tjedna, vikendom do ponoći, a subotom od 13 sati. Ulaz na festival je besplatan. S obzirom na nabrojano, preporučujemo da u idućih deset dana nikako ne propustiš Beats&Bites festival!

FOTO: PR

veganska_jela
split_gdje_jesti

Nastavi čitati još zanimljivih gastro tema:

  1. gin_tonik_zacini
  2. koya_rijeka
  3. sabai_rijeka