Magična Ninina čarobna Shhhuma smještena je u mjestu Velika, kojeg štiti Papuk, najljepša planina Slavonije i jedan od prvih hrvatskih geoparkova. Prekrasnu prirodnu scenografiju i božanstven adventski doživljaj upotpunjuje bogata blagdanska rasvjeta s čak više od 200 tisuća lampica, klizalište s više od 240 m2 i više od 20 adventskih kućica gdje posjetitelji mogu kušati izvorne okuse i delicije Zlatne Slavonije, blagdanske specijalitete, domaće proizvode marljivih OPG-ova…

„Shhh… dođi da ti šapnem: mi idemo u Nininu čarobnu Shhhumu na advent, ideš s nama?“ – reakcija je oduševljene djece koja prirodno šaptom žele suspregnuti navalu veselja jer ih na najvećem slavonskom adventu očekuje bajkovita oaza gdje se svaki dan od 17 sati mogu družiti s Djedom Mrazom, plesati u disku na ledu, zabavljati s plišanim maskotama…

carobna_shhhuma

Istraživačko-detektivske radionice za najmlađe Atraktivna i razigrana dječja adventska zona, uz svakodnevno druženje s Djedom Mrazom, klizanje, plesne radionice uz vodstvo pedagoginje Ljiljane Lončar, tijekom vikenda nadopunjena je s tri dodatna programa koja se održavaju uz stručno vodstvo što će najmlađima biti izvanredna prilika za predah od roditelja.

carobna_shhhuma

“Upoznaj Shhhumu” je edukativno-kreativna radionica tijekom koje će djeca moći postati pravi mali detektivi, a očekuje ih šetnja labirintom uz najzanimljivije geološke priče Papuka. Osim što će biti detektivi, mogu postati i “Planinari u Shhhumi” i to obilaskom planinarske staze kada će učiti kako se dobro pripremiti za planinarenje i siguran boravak u prirodi, a posebno će im biti interesantna radionica čvorologije. I na kraju, svakako je zanimljiva i “Božićna potraga u Shhhumi” za čarobnim božićnim poslasticama tijekom koje će učiti i o orijentaciji u okružju. Sva tri programa uz stručan nadzor edukatora odvijaju se vikendom od 12 do 14 sati te od 15 do 17 sati. 

carobna_shhhuma

Bitno je spomenuti kako je klizalište otvoreno svaki dan od 17 sati te postoji mogućnost najma klizaljki, a dostupne su i pomoćne dječje sanjke za klizanje za bebe.

Koliko god će najmlađi uživati u Nininoj čarobnoj Shhhumi, toliko će uživati i njihovi članovi obitelji te ekipa prijatelja jer ih očekuju brojna glazbena imena iz Hrvatske i regije, a grijat će ih i slasne domaće delicije, domaća vina i ginovi te fantastičan ambijent koji će im razgaliti dušu.

carobna_shhhuma

Opća opasnost, Ivan Zak, Saša Matić, Giuliano i diktatori, Petar Dragojević, Feminem, Hanka Paldum, TS Merak, Vigor, Žute Dunje samo je dio glazbenog programa koji posjetitelje očekuje na najvećem slavonskom adventu u Nininoj čarobnoj Shhhumi koja će do 6. siječnja 2023. godine biti neizmjeran izvor radosti, veselja, zajedničkih druženja i fantastična kulisa za brojne selfieje iz Velike koju zlatni Papuk krasi s magičnom prirodnom scenografijom.

FOTO: PR

advent_hrvatska
vikend_papuk

Otkrij još zanimljivih priča iz Velike i okolice:

  1. velika_zlatni_papuk
  2. papuk_sto_jesti_piti
  3. cesljakovacki_vis_papuk
  4. velicki_grad_papuk
  5. zlatni_papuk