Kastavski sportsko-rekreacijski klub Rika je mjesto za zaljubljenike u trail trčanje. On okuplja sve ljubitelje aktivnog boravka u prirodi, organizira brojne utrke, ali ima Školu traila

Ako si se oduvijek htio okušati u trailovi, ali nisi baš siguran kako započeti svoju avanturu, upiši se u Školu traila u sklopu koje ćeš naučiti sve o važnim elementima trčanja u prirodi. 

“Trail škola spaja teoretski dio programa s praktičnim skoro kompletno na terenu (u prirodi), uz vrlo jasno demonstriranje specifičnih pokreta. Ideja je da maksimum raspoloživog vremena usmjerimo na kondicijsku, tehničku i taktičku pripremljenost polaznika jer ćemo na taj način najkonkretnije definirati motoričke, funkcionalne i kognitivne sposobnosti”, piše na njihovoj službenoj stranici

Škola će se održati od 21. ožujka do 10. srpnja, a vodi je trener Luka Končurat. Cijena iznosi 1.400 kn za jednokratno i 1.600 kn za obročno plaćanje. 

“Škola traila promovira zdrave životne navike: bavljenje sportom, boravak u prirodi, kvalitetna prehrana. Osim toga, škola promovira Kastav, napose Kastavsku šumu. Promovira također druge predjele Primorsko-goranske županije koji su pogodni za aktivan boravak u prirodi: Učku, Ćićariju, Gorski kotar, kvarnerske otoke.”

Ako si spreman za svoju novu avanturu, prijaviti se možeš ovdje.

FOTO: Unsplash

Otkrij zanimljive planinarske staze u Primorsko-goranskoj županiji:

  1. veliki_risnjak
  2. lokvarsko_jezero
  3. trebisca_perun