Bilo da slaviš Noć vještica ili ne, ovog vikenda bi se trebao uputiti u Gorski kotar gdje te čeka nesvakidašnje druženje – lokalne lisice spremaju noćnu šetnju uz fire show i retro party.

Jer zašto ne isprobati nešto drugačije što si možda uvijek želio, ali ti se rijetko pruža prilika – prošetaj u društvu lokalnih vodiča šumom noću uz pratnju punog mjeseca, a potom uživaj u zabavi gdje glavnu ulogu imaju profesionalne plesačice s vatrom, te druženje nastavi uz DJ-a i retro&trash hitove. 

noc_vjestica_gorski_kotar

Sve to očekuje te u ovu subotu 29. listopada ako se u večernjim satima zaputiš u samo srce Gorskog kotara, najviši grad u Hrvatskoj Delnice u kojem je za noćnu šetnju odabrana prekrasna, netaknuta te zaštićena park-šuma Japlenški vrh gdje te vodičice u grupi vode na laganu kružnu rutu od tri kilometra bez mnogo uspona sigurnim i širokim makadamom savršenim za tvoje prve noćne korake bez uspinjanja na sam vrh. 

Doživljaj šume noću je nešto što ti mora biti na “uradi” listi, a nagrada za hrabrost stiže u obliku profesionalnog plesnog showa uz vatru za koji će biti zaslužna grupa Red Rays. Kao dobru atmosferu po povratku također će se pobrinuti DJ Sven koji će te rasplesati u Caffe baru PAK uz park i klizalište koji će biti domaćin ovog neobičnog događanja, a za one koji su odlučili ostati u Gorskom kotaru očekuje after-party u Pool baru uz posebne pogodnosti.

Svoje mjesto na navedenom eventu rezerviraj ispunjavanjem obrasca . Dodatne informacije možeš dobiti ako se javiš direktno u Lynx and Fox putem maila info@lynxandfox.com ili na 091/182-9892. 

Kotizacija za program iznosi 85 kuna za odrasle i 45 kuna za djecu. Klinci koji dolaze trebaju biti dovoljno stari da mogu prehodati dionicu od 3 kilometra laganim tempom odraslih osoba.

Bit će to jedan opasno dobar provod u srcu Gorskog kotara!

FOTO: PR

A kada si u Gorskom kotaru, provjeri i sljedeće destinacije:

  1. lokvarsko_jezero
  2. risnjak_crni_lug
  3. spicasti_vrh_brod_moravice