Nije rijetkost da u ludnici svakodnevnih obveza, što onih poslovnih, što onih privatnih, sve manje i manje imam vremena za sebe i za uživanje u svim onim malim, ali nama ženama bitnim stvarima koje nam doslovno i preneseno uljepšavaju život. A sve rjeđe i rjeđe putujem u ženskom društvu – prijateljice su poput mene na sve strane, a uskladiti dane kako bi zajedno provele vikend često se čini poput složenog matematičkog zadatka. Ako poput mene voliš putovati i istraživati manje poznate i razvikane destinacije u Hrvatskoj, a nedostaje ti ženske energije, Alma Premerl Zoko, novinarka, zaljubljenica u putovanja i modna savjetnica, ima onaj savršen bijeg za tebe – Women’s days by modniALMAnah!

I u 2024. godini Alma je pripremila zanimljiv i zabavan program na destinacijama diljem Hrvatske, ali i u susjednoj nam Sloveniji. Ženski vikendi održavaju se svaki mjesec na pomalo neistraženim dijelovima naše zemlje na kojima žensko društvo uživa u sadržajnom i veselom vikendu – uživanje u prirodnim ljepotama, posjet muzejima i ostalim kulturnim sadržajima, kušanje eno gastro ponude kraja u kojem se boravi i uživanje u tipično ženskim radionicama – škola šminkanja, beauty rutina, modna radionica, te dvije radionice iz područja zdravog života.

zenski_vikend_alma_premerl_zoko

U nastavku provjeri što te sve čeka u 2024.:

16. – 18. veljače Posavje/Čatež 

Kod nas je Posavina, a kod susjeda POSAVJE – prekrasan dio Slovenije kojeg oblikuje rijeka Sava. U ovom dijelu se nalaze prekrasni gradići, vinarije, restorani, dvorci i Termalna rivijera koja će te ostaviti bez daha. Baza su terme Čatež koje će napuniti baterije u potpunosti, ali i biti dobar domaćin za odmor nakon izleta. I da – u ovom dijelu je sve vezano za energiju – od prirode, do ženske energije koju ćemo jačati kroz ženske radionice.

Cijena programa je 230,00 eura + PDV, a sve informacije na mail almapz@gmail.com ili +38591 534 87

08. – 10. ožujka Dan žena u Vinkovcima 

Znaš li koje je najstarije naselje u Europi? Gdje kalendar Orion prekriva centar grada? Gdje je skroz OK tražiti ‘poderane gaće’ za doručak, ali i slušati o ženama koje su oblikovale grad? Gdje se uvečer pleše rockabilly ili sluša kvalitetan rok? U Vinkovcima je moguće sve – spojiti tradiciju i moderno na poseban način. Ne propusti ovaj jedinstven vikend…

Cijena programa je 230,00 eura + PDV, a sve informacije na mail almapz@gmail.com ili +38591 534 87

zenski_vikend_alma_premerl_zoko

19. – 21. travnja Zeleno Međimurje

Međimurju (healthness vikend za odlikašice) je nešto najbolje što možete priuštiti sebi, ali i svojoj najboljoj frendici, mami, sestri. Baza su terme Sv.Martin koje svakome od nas pružaju mogućnost spavanja u posebno osmišljenim posteljama (koje pojačavaju odmor), posebnim jelovnicima i wellness užitku. Priroda se budi, miješaju se sve nijanse zelene s mirisima cvijeća, čuje se žubor Mure i širi miris kruha. Tijekom ovog vikenda program se bazira na ženskim beauty i modnim radionicama kroz koje ćemo zajedno raditi kozmetiku, naučiti kako se peče kruh, slušati o povijesti ovog kraja, a možda i sresti Zrinskog…

Cijena programa je 230,00 eura + PDV, a sve informacije na mail almapz@gmail.com ili +38591 534 87 88

U najavi su još u svibnju Skradin i Šibenik, u lipanju Virovitica i Papuk i srpnju Ilok.

Otkrij još zanimljivih priča iz Hrvatske:

  1. put_u_srediste_zene
  2. zenski_vikend_alma_premerl_zoko
  3. ilok_srijem_zenski_vikend3